Land van Luna, type A variant (Heerhugowaard)

  • Land van Luna, type A variant

Land van Luna, type A variant

De vrijstaande woning type A variant met aangebouwde garage is zonder meer groot te noemen. De woning is ca. 11,5 meter lang en 8,7 meter breed, heeft een gebruiksoppervlak van ca. 207 m2 en een inhoud van ca. 804 m3. Het  is een moderne notariswoning met een klassieke uitstraling, grote erker en veel raampartijen, die gebouwd zullen gaan worden aan de Hondsdraf en Valeriaan in Heerhugowaard. De diepe tuin van de woningen zijn gelegen op het (noord)westen en liggen aan een brede waterpartij.
Indeling begane grond: hal, toilet, ruime tuingerichte woonkamer met erker en open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom ,  nog 2 grote slaapkamers , separaat toilet en de badkamer welke voorzien is van sanitair (o.a. bad, douche) en tegelwerk. Door middel van een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, met separate technische ruimte die voor veel doeleinden geschikt is.
De woningen worden voorzien van een warmtepomp voor verwarming en warm water . Er wordt geen gasleiding in de woning aangebracht.
Meer informatie vindt u op hier.

 

Gegevens

Bouwnr. Prijs Voorwaarde Opp. Inhoud Woonopp. Type Tuin Straat Verkocht Kamers Opslag
10 VON 604 804 207 Vrijstaand Noordwest Hondsdraf Ja 4 Garage
13 VON 617 804 207 Vrijstaand Noordwest Hondsdraf Ja 4 Garage
72 VON 459 804 207 Vrijstaand Noordoost Valeriaan Ja 4 Garage